sarahvanhasselt.be Webdesign: Charlotte VH

Sarah Van Hasselt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalender

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                       

 

 

Sponsors

Contact

Te koop

Lessen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ter dekking

Sponsor Sarah en beleef het avontuur samen met ons...

 

Als sportvrouw is het belangrijk om voldoende middelen ter beschikking te hebben om op topniveau te kunnen presteren. Daarom is Sarah steeds op zoek naar partners die samen met haar de weg naar die top willen inzetten. Sportsponsoring is voor vele bedrijven de ideale manier om in de kijker te lopen. Zo leent de sporttak 'Eventing' zich super voor o.a. merkherkenning en merkherrinering van het bedrijf. Aangezien de eventingsport, een veelzijdige (zowel dressuur, cross-country als jumping komen aan bod) en avontuurlijke sport is, waar heel veel mensen naar komen kijken en waarbij de wedstrijden gemiddeld enkele dagen duren, .. is het voor vele bedrijven een win-winsituatie. Paardensport is eveneens een hobby, passie, sport, .. die velen aanspreekt. 

 

Sarah Van Hasselt is een jonge, dynamische en sterke sportvrouw die haar sportbeleving graag met u zou willen delen. Zij heeft zich als coming-lady van de Belgische eventingsport opgewerkt via een succesvolle jeugdcarriere tot member van het Belgische Nationale Eventingteam na o.a. haar recente prachtprestatie op de Wereldkampioenschappen in Kentucky (USA) 2010. Mede dankzij die prestatie kon het Belgische team zich reeds plaatsen voor de Olympische Spelen van Londen 2012. Teamdeelname is nu reeds een zekerheid en werd bevestigd door het BOIC.

 
Sinds kort kan Sarah u haar sponsordossier ''Olympic Dream'' concreet aanbieden.Haar team heeft een heel mooi project uitgewerkt waarbij wij u uitnodigen om ook partner te worden. Een simpel mailtje naar info@sarahvanhasselt.be of telefoon naar 0475/962.316 (GSM Stef), volstaat voor vrijblijvende info. Wij bezorgen u binnen de kortste tijd alle nodige sponsorinfo in een mooie bundel of in PDF-formaat.  Daarin leggen wij u erg graag ons sponsorprogramma verder uit. 
 
Wij zijn ervan overtuigd dat dit samen met u zeker kan lukken,
 
Vele sportieve groeten
Sarah

 

 

Bloemen Van Hasselt

 www.bloemenvanhasselt.be

 

Hippo Safety Fence - Omheiningen

www.hipposafetyfence.com

 

Lepus Marketing & consulting

www.lepus.be

 

Topsport Vlaanderen

www.topsportvlaanderen.be

 

Bels BVBA - Verwarming Sanitair Ventilatie

www.bels.be

 

 

 

 

Fotografie Dirk Caremans

www.caremans.be - www.hippofoto.be

 

Lami-cell

www.lamicell.com

 

Royal Horse - Paardenvoeding

 

 

VLP/KBRSF

www.vlp.be

 

 

 

Sarah is erg blij met de steun van haar sponsors. Dank zij hen kan zij verder werken aan haar sportprestaties.

Zij dankt hiervoor Bloemen Van Hasselt, Fotografie Caremans, Hippo Safety Fence, Lami-cell, Lepus Marketing en Consulting, Royal Horse paardenvoeding, Topsport Vlaanderen, VLP/KBRSF en Bels BVBA voor de steun die zij haar en haar team bieden.

 

Bezoek ook de websites van onze sponsors!

Klik op het logo van de sponsor of op het webadres onderaan..