sarahvanhasselt.be © • Webdesign: Charlotte VH

Sarah Van Hasselt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalender

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                       

 

 

Team

Sponsors

Contact

Te koop

Lessen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarah Van Hasselt

 

° 17-12-1984

 

Beroep: Amazone / Instructrice paardrijden

 

Opleiding: Diploma TRAINER A - 2010

                Diploma TRAINER B - 2006

                Pedagogisch diploma - 2006

                Diploma Hoger Secundair TSO - Topsportschool-KA 2 Hasselt - 2003

 

Sportprestaties: Download

 

Als 26-jarige amazone is Sarah volop bezig aan de uitbouw van haar professionele carričre als eventingruiter. In haar kindertijd kreeg ze de microbe van het paardrijden te pakken. Haar passie, doorzettingsvermogen en gedrevenheid hebben ervoor gezorgd dat Sarah er doorheen de jaren in is geslaagd om haar levensdroom te realiseren en van haar hobby haar beroep te maken. Dit leidde tot de oprichting van ‘Van Hasselt Horses BVBA’ waardoor ze sinds 2010 zelfstandige is.


In haar dagelijkse beroepsactiviteit combineert Sarah nationale en internationale wedstrijden met zowel eigen als eigenaarspaarden en het geven van paardrijlessen. Als Ambitieuze sportvrouw tracht Sarah steeds toe te werken naar de grote internationale wedstrijden. Zo behaalde ze in 2010 nog een mooie klassering op het wereldkampioenschap in Kentucky (USA). Maar ook nationaal legt Sarah de lat hoog waardoor ze regelmatig mooie resultaten behaalt en in de jeugdreeksen meerdere malen Belgisch kampioene werd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ter dekking

Foto: Caremans

Foto: Hondenleven

 Links

Media

 

Sarah
Kurt
Jasper
Team en supporters

Kurt Vermeiren

 

° 23-08-1983

 

Partner / stalruiter / groom

 

Beroep: Bouwsector

 

Opleiding: Diploma Hoger Secundair - 2002

 

Kurt is begonnen met paardrijden in december 2009. Kurt is opgegroeid met paarden maar de interesse is er in zijn jeugdjaren nooit echt geweest. Hij is er als het ware door Sarah ingerold. Inmiddels is de rijmicrobe goed overgeslaan en begon hij in 2010 aan zijn eerste parcoursen. Ondertussen leert Kurt erg snel. Hij rijdt verschillende wedstrijden jumping en eventing, nationaal en internationaal. Kurt houdt van avontuur en spanning daardoor is hij zot van eventing en is dressuur tot nu zijn minste onderdeel. Daar werken we aan. Kurt kwam voor het eerst in aanraking met de eventingsport toen Helleborus (vroeger toppaard van Sarah, nu fokmerrie) van stal werd gehaald. Na Helleborus reed Kurt vooral met jonge paarden zoals Fiona, Adamov, ... Het best klikte het met Vulcan d'Amerloo. Dat is dan ook Kurt zijn vast wedstrijdpaard geworden. Verder helpt hij Sarah waar hij kan door paarden mee te trainen, zelf wedstrijden te rijden en te helpen als groom. In het najaar van 2011 trouwen Kurt en Sarah. Samen willen ze graag een mooie eventingstal uitbouwen.

Jasper Doevenspeck

 

° 18-01-1995

 

Stalruiter / groom

 

Beroep: Student

 

Opleiding: Sportwetenschappen - Mariagaarde Instituut West Malle

 

Jasper behaalde in 2011 een selectie voor het EK Junioren met de zesjarige Eichof's World of Action. Deze combinatie nam deel op deze wedstrijd in Val Sobroso in Portugal.

 

Sarah wordt in haar carričre steeds ondersteund door een sterk team. Familie en vrienden worden door haar dan ook hoog in het vaandel gedragen. Daardoor is  ‘Van Hasselt Horses BVBA’ een sterke teamgebonden onderneming. Zij kan rekenen op een hoop trouwe supporters die haar graag helpen bij de uitbouw van haar team.